Conform legii, cumparatorul are dreptul de a returna produsul cumparat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara penalitati si fara a invoca un motiv. Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa instiinteze vanzatorul printr-o notificare scrisa, trimisa pe mail sau completand formularul alaturat, inaintea expirarii perioadei de 14 zile calendaristice. Cumparatorul va suporta cheltuielile privind returul (transportul si cheltuielile de restituire a sumei achitate). Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se accepta returnarea produselor utilizate, care prezinta modificari fizice de orice fel, care nu se afla in ambalajul initial sau nu pot fi puse spre revanzare.
In cazul in care clientul constata ca i-au fost trimise alte produse decat cele comandate sau intr-o alta cantitate, acesta trebuie sa instiinteze vanzatorul in termen de maxim 48 ore de la primirea coletului.